肉桂燉羊肉

肉桂燉羊肉

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 奶油 切塊
    40 克
  • 去骨羊肩排 切塊(約3公分)
    400 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    250 克
  • 新鮮青辣椒 切段(約2公分)
    15 克
  • 去皮
    10 克
  • 蕃茄糊
    20 克
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • 凱宴辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 煙燻甜紅椒粉
    ¼ 茶匙
  • 肉荳蔻粉
    1 茶匙
  • 肉桂棒
    2 支
  • 丁香
    4 粒
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    120 克
  • 300 克
  • 罐裝紅腰豆
    70 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮薄荷葉 少許,切碎

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 21.4 g
Kalori 1662.8 kJ / 397.8 kcal
Yağ 28.9 g
Lif 2.9 g
Karbonhidrat 14.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...