Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 47.4 g
- Yağ
- 41.9 g
- Lif
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa rubra
30 min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Tagliatelle di nonna Marietta
1 godz.
Cipolline sott'olio
361h 10min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 min
Salsa selinuntina
15 min
Salsa alla reggiana
15 min
Rosette al radicchio
2 Std.
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Salsa all'arancia
25 min
Crema all'aglio
50 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min