Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 5 g de azúcar
- 160 g de harina de repostería
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 270 kJ / 65 kcal
- Protein
- 1.88 g
- Karbonhidrat
- 7.78 g
- Yağ
- 2.88 g
- Lif
- 0.12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canutillos de crema
3 Std.
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Crema pastelera
10 Min
Masa choux
2 godz.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Pastas de té rizadas
40min
Bambas de nata
1h 50 min
Tarta San Marcos
4h
Rosquillas
30min
Brazo de gitano
3 Std.
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min