Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 5 g de azúcar
- 160 g de harina de repostería
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 270 kJ / 65 kcal
- Protein
- 1.88 g
- Karbonhidrat
- 7.78 g
- Yağ
- 2.88 g
- Lif
- 0.12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min
Crema pastelera
10min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3h
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Glaseado blanco
5 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Pastas de té rizadas
40 Min
Masa choux
2 Std.
Canutillos de crema
3h
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Bambas de nata
1h 50 min