Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Otras elaboraciones y montaje
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre de 30x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 928 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.01 g
- Karbonhidrat
- 15.06 g
- Yağ
- 16.19 g
- Lif
- 0.43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Crema pastelera
10min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3h
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 godz. 30 min
Canutillos de crema
3h
Baño de azúcar
5 min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Bambas de nata
1h 50 min