Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b.
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 uova
- 150 g di latte intero
- 200 g di farina
- 80 g di olio di semi di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g)
- 250 g di ricotta
- 100 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 200 g di pomodori cuore di bue a fettine
- 250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
- basilico fresco q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 25.4 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Nidi pasquali all'albicocca
1 Std. 30 Min
Cornetto gigante
6h
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5 Std. 30 Min
Croissant con tonno affumicato
6h
Colomba al cioccolato fondente
50 min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3h
Girelle alle erbe con bresaola
8h
A ‘ngornata
2h 20min
Ciambelline ai formaggi
30 Min