Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
veya 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Cono graffa
1 godz.
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Panzerotti alla romana
55min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Bocconotto
2h
Cannoli al nocciolato
20 min
Panzerotti romani
1h 10min
Pizzette marinare
1 godz. 35 min
Calzone
2h 50min