Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 di pomodori ciliegino a fette o in quarti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Calzone
2h 50min
Focaccine fantasia
2h 5min
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Pizzette marinare
1 godz. 35 min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min