Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 650 g d'eau
- 530 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en tranches (3 mm)
- ½ c. à café de sel
- 200 - 230 g de farine blanche type 45
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de parmesan râpé
La farce
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 courgettes, de taille moyenne, coupées en morceaux
- 3 c. à soupe huile d'olive extra vierge
- 300 g de bouillon de légumes
- ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les préparation et cuisson des gnocchi
- farine blanche type 45, pour le plan de travail
- 100 g de pesto de basilic
- 4 c. à soupe de parmesan râpé (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchis de butternut
1h 35 min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 Std. 20 Min
Galettes de pommes de terre
45min
Arancinis
3 Std.
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1 Std. 30 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1 Std. 15 Min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min
Gnocchis
45min