Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Pck. Pizzateig für ein Backblech, frisch, aus dem Kühlregal (400 g, 24 x 36 cm), z.B. von Tante Fanny
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 170 g Frischkäse mit Kräutern
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 EL Olivenöl
- 60 g Rucola, grob geschnitten
- 125 g Räucherlachs, in Streifen (à 1 x 5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Antipasti-Calzoni
1h 20 min
Nudeln mit Pilz-Pesto
30 min
Vier-Käse-Pizza
1 godz. 40 min
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1h 15min
Lachspizza
1h 15min
3-Käse-Focacce
1 godz. 40 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25 min
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1h
Surf & Turf Pizza mit Rucolacreme
1 godz. 40 min
Reibekuchen mit Lachs
1h
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Champignonpizza
1 godz. 40 min