Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanilleschaum
- 500 g Milch
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Speisestärke
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
Marzipanapfel
- 50 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
- 25 g Sultaninen
- 10 g Rum
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Zimt
- 20 g brauner Zucker
- 4 Äpfel (z.B. Boskop), insgesamt ca. 800 g, Kerngehäuse ausgestochen
- 500 g Wasser
- 1 Eiweiß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2324 kJ / 555 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5.3 g
Alternatif tarifler
Eton Mess
4h 20min
Crème-brûlée-Äpfel
45 dk
Kirsch-Clafoutis
1 godz. 10 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2u. 20min
Gratinierte Mandelcrêpes
1sa 45 dk
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Gewürzpudding mit Butterscotchsauce
1 godz. 10 min
Marzipan-Pudding
2u. 20min
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 dk
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1 Std. 20 Min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50min