Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanilleschaum
- 500 g Milch
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Speisestärke
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
Marzipanapfel
- 50 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
- 25 g Sultaninen
- 10 g Rum
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Zimt
- 20 g brauner Zucker
- 4 Äpfel (z.B. Boskop), insgesamt ca. 800 g, Kerngehäuse ausgestochen
- 500 g Wasser
- 1 Eiweiß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2324 kJ / 555 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5.3 g
Alternatif tarifler
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50min
Heiße Schokolade mit Schuss
15min
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Christstollen mit Marzipankern
2h 25min
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50min
Spekulatiussoufflé
1h 10min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1h 20min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45min
Crème-brûlée-Äpfel
45min
Bratapfelpfännchen
15min
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Pflaumen-Cheesecake aus dem Varoma
3hod.