Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Délice au Carambar
2h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Verrine à la pomme
30 min