Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Délice au Carambar
2hod. 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3u. 40min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 Min
Pannacottas after eight
5h 35min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2hod. 30min
Soufflés façon tiramisu
25min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min