Linseneintopf mit Lyoner Wurst

Linseneintopf mit Lyoner Wurst

4.4 554 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 Portionen

Malzemeler

  • glatte Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Möhren in Stücken
    80 g
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Porree in Stücken
    80 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Speckwürfel luftgetrocknet
    40 g
  • Butter
    10 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Puylinsen, getrocknet
    100 g
  • Rotwein
    70 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken
    400 g
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Fleischwurst (Lyoner Wurst)
    300 g
  • Weißweinessig
    40 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 19 g
Kalori 2137 kJ / 510 kcal
Yağ 32 g
Karbonhidrat 28 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...