Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g / 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g / 49 g
- Yağ
- 17 g / 17 g
- Lif
- 2 g / 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Pizzettes escargot
40 Min
Mug cake à la pâte à tartiner chocolat-noisette
20 Min
Talmouses au brie
1 godz. 5 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35 min
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Flammekueche
1h 25min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Petites tourtes forestières
1hod. 15min
Feuilletés au beaufort
1hod.
Flammekueche
1h 50 min