Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g / 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g / 49 g
- Yağ
- 17 g / 17 g
- Lif
- 2 g / 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1 godz. 55 min
Hamburgers
3 Std. 15 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Wraps de blé noir au poulet au curry
1 Std. 15 Min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Baguette roulée aux graines
2 Std. 35 Min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Flammekueche
1h 25 min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min