Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
TM5 TM6

Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

4.4 (13 değerlendirme)

Malzemeler

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour le saladier
  • 1 c. à café de sel
  • 15 tranches de coppa coupées en lamelles
  • 2 boules de fromage scamorza fumée en fines tranches
  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé

Besin Değeri
şuna göre 1 part
Kalori
2958 kJ / 704 kcal
Protein
32 g
Karbonhidrat
21 g
Yağ
94 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler