Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Ceci in umido
1h 30min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Cottura delle lenticchie
1h
Cottura dei ceci
11 godz.
Ceci a Cottura Lenta
14h 40 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Fagioli in umido
1h 30min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40 min
Fagioli alla veneta
1h 30min