Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cottura delle lenticchie
1h
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Cottura dei ceci
11 Std.
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e lenticchie
50min