Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 600 g d'eau
- 120 g d'oignon jaune
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
- 100 g de poivron rouge
- 100 g de poivron vert
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 c. à café de paprika doux
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
La pâte
- 30 g de beurre doux
- 5 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 250 g de farine de blé
Paner et frire
- 2 - 3 œufs, battus
- 500 g de chapelure
- 500 d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fiadone
55 Min
Acras de morue
13 Std.
Piquillos à la morue
1h 30min
Cappelletti au chèvre, crémeux de roquette - Nicolas Gautier
3 Std. 15 Min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Değerlendirme yok
Blinis pomme de terre
45 Min
Féroce d'avocat
30min
Miniburgers terre et mer
4hod.
Baklavas libanais
1h 5min