Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 600 g d'eau
- 120 g d'oignon jaune
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
- 100 g de poivron rouge
- 100 g de poivron vert
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 c. à café de paprika doux
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
La pâte
- 30 g de beurre doux
- 5 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 250 g de farine de blé
Paner et frire
- 2 - 3 œufs, battus
- 500 g de chapelure
- 500 d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de macadamia
Değerlendirme yok
Nems à la banane et au sésame
1h 30min
Calamar à la piperade
35 Min
Chips de crevettes
35 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min
Bobó de crevettes
45min
Cabillaud façon aïoli
1h
Panisses
30min
Sauce rouille
10 min
Acras de morue
13h
Aïoli traditionnel
10 min