Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Riz express aux légumes
25min
Risotto végétarien
35min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto au potiron
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min