![Risotto aux petits pois-carotte Risotto aux petits pois-carotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65037153-A12C-4A03-9D96-2A48417CF9FB/Derivates/e409524f-cd0e-4e9f-bd5b-1f4849c5b412.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto végétarien
35 min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Patoto petits pois jambon
30 min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 Min
Riz express aux légumes
25 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto au potiron
35 min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 min