啤酒燉豬腳

啤酒燉豬腳

4.8 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • (川燙用)
    1000 克
  • 切段
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • 豬腳 切塊(約5公分)
    800 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 去蒂頭、略拍扁
    15 克
  • 薑黃粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麥芽啤酒
    600 克
  • 醬油
    100 克
  • 八角
    1 粒
  • 冰糖
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 51.2 g
Kalori 3524.9 kJ / 843.3 kcal
Yağ 39.6 g
Lif 2.6 g
Karbonhidrat 56.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...