Cihazlar ve Aksesuarlar
酒香鹹豬肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 48sa 50 dk
4 人份
Malzemeler
醃料
-
花椒粒1 大匙
-
整粒黑胡椒1 大匙
-
蒜頭4 粒
-
高梁酒3 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分300 克
沾醬
-
蒜頭5 粒
-
米醋1 大匙
-
蒜苗 切片2 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.1 g
Kalori
1388 kJ /
332 kcal
Yağ
28 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
7.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
熱炒排行榜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan