Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 油
- 10 克 嫩薑 ,切絲
- 5 朵 乾香菇 ,浸泡至軟,切絲 (需留取浸泡香菇的水)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮、切絲
- 30 克 新鮮四季豆 ,切段
- 30 克 新鮮黑木耳 ,切粗條
- 60 克 糖漬栗子 ,略微拍扁
- 10 克 醬油膏
- 1 包 烏龍麵 (約200克)
- 30 克 高麗菜 ,切絲
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 560.3 kJ / 134 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.6 g