Cihazlar ve Aksesuarlar
香菇栗子炒麵
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
乾香菇 浸泡至軟,切絲 (需留取浸泡香菇的水)5 朵
-
紅蘿蔔 去皮、切絲50 克
-
新鮮四季豆 切段30 克
-
新鮮黑木耳 切粗條30 克
-
糖漬栗子 略微拍扁60 克
-
醬油膏10 克
-
烏龍麵 (約200克)1 包
-
高麗菜 切絲30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.7 g
Kalori
560.3 kJ /
134 kcal
Yağ
3 g
Lif
4.6 g
Karbonhidrat
26.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
好簡單3步驟
11 Tarif
Tayvan
Tayvan