Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 120 g polpa de tomate
- 500 g água
-
1
cubo de caldo de carne
veya 1 c. chá de caldo de carne caseiro - 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g chouriço de sangue cortado em pedaços
- 60 g massa tipo macarronete
- 500 g grão-de-bico cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 452 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa guisada com carne
45 min
Jardineira de carne
1hod. 5min
Arroz malandro de entrecosto
1 godz.
Feijoca com entrecosto
1 godz.
Guisado de porco com grão
1h 45min
Arroz de enchidos e feijão
35min
Arroz de cabidela
50min
Rancho
24h
Rojões com castanhas
2h 40min
Moelas
7h
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Cozido à portuguesa
1h 35min