Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 120 g polpa de tomate
- 500 g água
-
1
cubo de caldo de carne
veya 1 c. chá de caldo de carne caseiro - 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g chouriço de sangue cortado em pedaços
- 60 g massa tipo macarronete
- 500 g grão-de-bico cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 452 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de enchidos e feijão
35 Min
Massa guisada com carne
45 Min
Feijoada
1h 10min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Rancho
24 godz.
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Arroz malandro de entrecosto
1 Std.
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30 min
Nuggets de peixe e arroz de tomate com feijão preto
1h 10min
Feijoada à transmontana
45 Min
Rojões com castanhas
2h 40min