Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed Rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
-
350
g short grain rice
veya sushi rice
Chicken Katsu Curry
- 15 g oil, plus extra for baking
- 5 garlic cloves
- 120 g onions, cut in large pieces (2 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 1 ½ Tbsp curry powder
- 145 g plain flour
- 500 g liquid chicken stock (see tip)
- 20 g brown sugar
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 160 g panko breadcrumbs
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4067.5 kJ / 972.2 kcal
- Protein
- 59.5 g
- Karbonhidrat
- 145.4 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1192.3 mg
Alternatif tarifler
Sticky Chilli Beef
55min
Char Siu Marinade
10 min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Butter Chicken
50min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Prawn and Chorizo Paella
45min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min