Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon
- 25 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 300 g d'épluchures de légumes variés
- 4 - 5 branches de basilic frais, les tiges seulement
- 5 - 6 graines de cardamome
- 100 g de crevettes roses, crues et non décortiquées, les têtes et carapaces seulement
- 900 g d'eau
- 2 clous de girofle
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 litre
- Kalori
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourin à l'ail
25min
Soupe paysanne express
45 min
Chapelure d'épluchures de légumes
2h 15min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Pains à la pomme de terre
12 Std. 45 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 godz.
Soupe rustique
12h
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1h 10min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Soupe des hortillons
1 godz. 15 min