Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de lomo de res, cortado en rebanadas delgadas
- 20 g de fécula de maíz
- 90 g de salsa de soya
- 30 g de agua
- 30 g de sake, vino de arroz (isteğe bağlı)
- 70 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 1 ½ cda de azúcar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de jengibre, pelado
- 30 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla de cambray, cortada en juliana
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 874 kJ / 208 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Carne en su jugo
35min
Pad thai
40min
Pollo teriyaki
30min
Aderezo de cilantro
5 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Pollo kung pao
45min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Fetuccine Alfredo
35min