Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
veya 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 3402 kJ / 813 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Florida Cuban Rolls
3h
Ham and Onion Biscuit
30 min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Macaroni and Cheese
35 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
Chicken and Dumplings
45 min
Chicken Fajita Soup
50 min