Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
veya 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 3402 kJ / 813 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and Dumplings
45 min
Goat Cheese Rolls
2 godz.
Gingerbread Cookies
1h 15min
Herbed Spiral Rolls
35min
Cheddar Biscuits
20 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40 min
Biscuits and Gravy
40 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Chicken "Fried" Steak
45 min