Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno de pasta de almendra
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 80 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharada de agua de azahar
Briouats
- 250 g de masa filo cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 yema de huevo ligeramente batida
- aceite para freír
- 300 g de miel
- ½ cucharada de agua de azahar
- 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 35.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Lactonesa
5min
Cortadillos de cidra
1h
Arroz con leche
1h 30min
Pastel de crêpes con mousse de mango
5h 20 min.
Briouats de almendra con miel y ajonjolí
2h
Baklava vegana
2 Std. 40 Min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2 godz. 45 min
Roscos chiclaneros
1h
Sopa harira con pollo
1 Std. 25 Min
Pastela moruna
5h 30min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5min