Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno de pasta de almendra
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 80 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharada de agua de azahar
Briouats
- 250 g de masa filo cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 yema de huevo ligeramente batida
- aceite para freír
- 300 g de miel
- ½ cucharada de agua de azahar
- 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 35.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa harira con pollo
1h 25min
Pastelitos de miel libaneses (Baklavas) - Líbano
5u.
Samosas vegetarianas
1h 45 min
Pastelitos de miel marroquíes
1 Std.
Cuernos de gacela
1 Std. 30 Min
Tarta bombón de avellanas
7 godz.
Bomba de chocolate
4h
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3h 15min
Pan ácimo
1 Std. 50 Min
Bougatsa griega con miel y pistachos
4 Std. 45 Min
Cuscús marroquí
1 Std.
Pastela moruna
5 Std. 30 Min