Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno de pasta de almendra
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 80 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharada de agua de azahar
Briouats
- 250 g de masa filo cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 yema de huevo ligeramente batida
- aceite para freír
- 300 g de miel
- ½ cucharada de agua de azahar
- 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 35.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Pizza turca (Lahmacun)
1 godz. 20 min
Hojaldrinas de naranja
2 Std.
Pastelitos de miel marroquíes
1h
Fish Po Boy
2h 10min
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1 Std. 30 Min
Tarta de hojaldre y cordero - Líbano
1h
Cuernos de gacela
1 Std. 30 Min
Fatayer con queso y menta
1 Std. 5 Min
Pan de higos
72h 5min
Pastelitos de miel libaneses (Baklavas) - Líbano
5h
Pan chino
1h 15min