西西里白酒海鮮燉飯

西西里白酒海鮮燉飯

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊
    150 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    200 克
  • 白酒
    150 克
  • 花枝 清洗去除內臟,切圈
    200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    100 克
  • 魚高湯
    300 克
  • 鮮奶油
    150 克
  • 墨魚汁
    1 ½ 大匙
  • 帕瑪森起司
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15 g
Kalori 2609.5 kJ / 624.8 kcal
Yağ 37.5 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 55.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...