Cihazlar ve Aksesuarlar
Vanilyalı Dondurma ve Çikolata Soslu Profiterol
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 15 dk
30 adet
Malzemeler
Pataşu (Choux) Hamuru
-
su150 g
-
tereyağı, tuzsuz küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)80 g
-
tuz1 tutam
-
şeker2 tk
-
un120 g
-
yumurta (her biri 53-63 gr)3
Çikolata Sosu ve Birleştirme
-
bitter çikolata % 70 kakao, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)250 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
-
süt200 g
-
vanilyalı dondurma ev yapımı ya da hazır
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
17.5 mg
Protein
1.9 g
Kalori
440.4 kJ /
105.2 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
4.4 g
Karbonhidrat
7.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Limon Kreması (Lemon Curd)
20min
Pastacı Kremalı Profiterol
2h 45min
Glütensiz Pastacı Kreması
15min
Pastacı Kreması
15min
Üç Katlı Çikolatalı Pasta
2h 30min
Karamel Şekerlemesi
2h
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2h 50min
Karamel Sos
1h 30min
Sünger Kek (Pandispanya)
1h 50min
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1h 10min