Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pataşu (Choux) Hamuru
- 150 g su
- 80 g tereyağı, tuzsuz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 1 tutam tuz
- 2 tk şeker
- 120 g un
- 3 yumurta (her biri 53-63 gr)
Çikolata Sosu ve Birleştirme
- 250 g bitter çikolata % 70 kakao, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 40 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 200 g süt
- vanilyalı dondurma, ev yapımı ya da hazır
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 440.4 kJ / 105.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 17.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1h 10 min
Taze Pembe Makarna
1h
Pinyata Çikolata
6h 35min
Ganaj
20min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 Std.
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Kakaolu Taze Makarna
1h
Fındıklı Lokum
27h 5 min
Sünger Kek (Pandispanya)
1 godz. 50 min
Pastacı Kreması
15min
Karamel Sos
1 Std. 30 Min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2h 45min