
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g su
-
10
g taze maya ufalanmış
veya 1 tk instant kuru hamur mayası - sıvı yağ yağlamak için
- 500 g un serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 60.4 kcal / 253.1 kJ
- Protein
- 1.9 g
- Yağ
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Pratik Buğday Ekmeği
40 dk
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Köy Ekmeği
2sa
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Cevizli Pratik Ekmek
45 dk
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Sütlü Ekmek
2sa 35 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Zeytinyağlı Ekmek
2sa 10 dk
Pide
1sa 20 dk