Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g su
-
10
g taze maya, ufalanmış
veya 1 tk instant kuru hamur mayası - sıvı yağ, yağlamak için
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 253.1 kJ / 60.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Köy Ekmeği
2h
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Buharda Minik Ekmekler
2 godz. 10 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Tam Buğdaylı Pide
1 godz. 35 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Pide
1 Std. 20 Min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min