Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Makarna Hamuru
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
un serpmek için ekstra un200 g
-
yumurta (yakl. 2 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış100 g
-
zeytinyağı1 yk
-
un serpmek için ekstra un
-
su makarnayı pişirmek için
-
tuz makarnayı pişirmek için
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
11.7 g
Kalori
1399 kJ /
334 kcal
Yağ
8.3 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
52.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Taze Pembe Makarna
1h
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1h 40min
Vanilya Şurubu
30min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Mantı
1h 45min
Badem Sütü
6h 10min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1h 35min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Mantarlı Risotto
40min
Fıstık Ezmesi
10min