Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 900 g de viande d'agneau dénervée, en morceaux, sans os, sans tendons et désossé, en morceaux (3 x 3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre
- ½ c. à soupe de poudre de paprika
- 2 c. à soupe de vinaigre
- 1 brin de thym, frais
- ½ c. à café d'origan frais
- 1 feuille de laurier, sèche
- 50 g de vin blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Karbonhidrat
- 1.17 g
- Yağ
- 30.57 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau aux bolets
1 godz. 30 min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35 min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1h
Vol-au-vent aux quenelles
35 min
Gâteau aux pommes
1h
Moelleux au chocolat
1 godz. 30 min
Boeuf Stroganoff
45 min
Poulet au poivron rouge
1 godz. 5 min
Poulet citron
50 min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Değerlendirme yok
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2h 35min
Ragoût d'agneau
1 godz. 45 min