![Vongole alla marinara Vongole alla marinara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29F42E5A-098A-46BC-87C5-59CF7C81E44D/Derivates/43ADC698-B45F-41E2-A479-FA5BC32702C6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di vongole fresche, pulite
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di vino bianco
-
150
g di brodo di pesce
veya 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale - 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
- 1 cucchiaino di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Karbonhidrat
- 9.08 g
- Yağ
- 14.98 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso Casimiro (8 porzioni)
1j
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 menit
Coq au vin
2 Std.
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Cioccolata calda
10 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Hamburger thailandese
30min
Salsa mojo verde
10 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Mele con zabaione al sidro
40min