
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di rosmarino
- 600 g di petto di tacchino, senza pelle e disossato battuto
- 8 fettine di formaggio fuso
-
260
g di pancetta di maiale a fette
veya 260 g di prosciutto crudo di Parma a fette - 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno tagliato a metà
- 30 g di burro
- 300 g di acqua
- 200 g di vino bianco, secco
- ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 20 g porcini secchi ammollati e strizzati
- 5 gocce di salsa Worcestershire
- 50 g di panna, min. 30% di grassi
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 3403 kcal / 14238 kJ
- Protein
- 263 g
- Yağ
- 255 g
- Karbonhidrat
- 16 g