Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 Min
Frittelle di mele
45 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Zabaione
15 Min
Roastbeef
35 min
Zabaione
15 Min
Zabaglione
15 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min