Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Pere al vino rosso
3hod. 20min
Peperonata (TM6)
45 Min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Zabaione
15 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Zabaglione
15 min
Composta di mele
20 min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2 godz. 20 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zabaione
15 min