Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
-
2
cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
veya 2 cucchiai di fiocchi di avena, per infarinare -
250
g di chicchi di farro perlato
veya 250 g di frumento in grani - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (isteğe bağlı)
veya 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (isteğe bağlı) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 50 g di farina di forza, + q.b. per spolverizzare
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
veya 60 - 80 g di semi misti (es. zucca, lino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale al vapore
2h
Panini Pita
2h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane paesano
3h
Albumi montati a neve
5 min
Piadina romagnola
15 min
Panini Varoma
2 Std. 15 Min
Pane di segale vallesano
10h
Panini cotti a vapore
2h 10min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30 min
Pane di frumento e farro
12j
Cottura del riso
25 min