Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vijfzaden energierepen
Değerlendirme yok
Tosti met cottage kaas
Değerlendirme yok
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Yoghurtdressing
5min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 phút
Pastasalade met forel en groenten
Değerlendirme yok
Vier kazen flatbread om te delen
Değerlendirme yok
Kaastaartijs
Değerlendirme yok
Pudding met aardbei en peer
Değerlendirme yok
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Değerlendirme yok
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min