Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di gelatina in fogli, (circa 10 fogli)
- 75 g di acqua
- 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
- 1000 g di pere, pelate e tagliate a pezzi
- 6 cucchiai di zucchero
- 750 g di fragole, tagliate a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 254 kJ / 61 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 0.35 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vin brûlé
20min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40min
Tè alla cipolla e mela
15min
Coq au vin
2h
Ayran alla menta
5min
Tagliata di manzo con salsa teriyaki e riso
2h
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Blinis
1sa
Torta di Pasqua
1h 55 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Avocado cheesecake
3h 30min
Polpettine di carne con purea di patate
1sa