Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Pan brioche
9 Std. 30 Min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pan Brioche
8h
Grissini
2j
Pane ticinese
1h 50min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1j
Focaccia alla farina di farro
Değerlendirme yok
Torta salata con pollo e pere
Değerlendirme yok
Grissini
1j 20 menit
Pane a fisarmonica alle erbe
1j 20 menit
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pizza ai peperoni
1h 55min