![Pain complet Pain complet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a39a5f85-56f4-4bce-a4d8-68a2124a295b/Derivates/d87e9b24-b5a1-4c94-8f69-e69b514dec45.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de millet
- 100 g d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- du beurre, pour le moule
- de la panure, sans gluten, pour saupoudrer (voir conseils)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
veya 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain rustique
2h
Rouleaux de printemps
55 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Baguette
1 godz. 45 min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
Değerlendirme yok
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Pain complet sans gluten
4 Std.
Pain paysan
3 Std.
Pains à hamburger complets
2u. 50min
Pain bis en cocotte
2klst 25 min