Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Mandeln
- 200 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 4 Eier, Zimmertemperatur
- 400 g Mehl
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 250 g Quark, 20% Fett
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 900 g Aprikosen, halbiert, entsteint
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1129 kJ / 269 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 godz. 50 min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 Std.
Beeren-Blechkuchen
1h 30 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 godz. 15 min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3 godz. 40 min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30 min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20 min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45 min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30 min
Badische Apfeltorte
1h 40 min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40 min