Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de agua
- 2 betabeles
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de vino blanco
- ¼ cdita de sal fina
- 1 pizca de eneldo, seco
- 80 g de queso de cabra
- menta fresca, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 811 kJ / 193 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Ensalada de coles de bruselas
35 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Ejotes almendrados
30 min
Puré de betabel
1h
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Sashimi de betabel
15min
Ensalada de nopales
20min