Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Carne Braseada
- 560 g de rib-eye, cortado en cubos medianos
- 30 g de azúcar morena
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de vino tinto
- 200 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal gruesa
- 2 dientes de ajo
- ½ cebolla blanca
- 1 zanahoria, pelada y cortada en trozos
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 3 piezas de pimienta gorda
- ½ cdita de paprika
- 190 g de agua
Cebollas al balsámico
- 180 g de cebolla morada, sin rabo (1 pza chica aprox.)
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de vinagre balsámico
- ¼ cdita de sal fina
Tortas de carne braseada
-
8
bolillos
veya 8 panes chapata - arúgula, baby, fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 2083 kJ / 496 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tacos al pastor
1h 10min
Pollo con ajonjolí
40 λεπτ.
Tacos de camarón de la Viga
40 λεπτ.
Crepas mexicanas
1ωρ. 50 λεπτ.
Pollo almendrado con salsa de limón (Hestan Cue™)
30 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 λεπτ.
Pastel azteca
1h
Fetuccine Alfredo
35 Min
Tacos de pollo al pastor
45min
Trenza de ate y queso
55min
Sabanitas de filete de res al romero
25 Min
Mini Tlayudas
30 Min