Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu et mélangé avec 1 c. à café d'eau pour la dorure
- ½ c. à soupe de graines de sésame
- ½ c. à soupe de graines de carvi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pains aux raisins
24h
Pain pita
1h 30min
Pain marocain
3h 40min
Pains de seigle plat
1h 30min
Pain pide (pain turc)
2h
Baguette viennoise
4h 25min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pains au beurre d'herbes
1sa
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pain au yaourt
1h 50min