Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
雞肉凍卷
- 150 克 綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3-4 公分)
- 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
- 1 小撮 黑胡椒粉
-
2
茶匙 蔬菜鹽 (自製)
veya 1 茶匙 鹽 加1 茶匙乾燥綜合香料 - 500 克 水
蒔蘿優格醬
- 10 - 15 根 蒔蘿 ,只取葉子
- 1 粒 蒜頭
- 300 克 原味優格
- 50 克 美乃滋
- 2 小撮 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 片
- Kalori
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.1 g