Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,多備一些調味用
- 150 克 斯佩爾特小麥
- 200 克 紅甜椒 ,切丁 (約 0.5 公分)
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,切條 (約 5 公分 x 1 公分)
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 2 小撮 胡椒粉 ,多備一些調味用
- 40 克 生杏仁果
- 40 克 紅蔥頭
- 4 - 5 根 新鮮綜合香草 (如:香菜、巴西利),只取葉子
-
20
克 葡萄酒醋
veya 20 克 義大利黑醋 - 20 克 新鮮萊姆汁 (isteğe bağlı)
- 60 克 芝麻葉
-
20
克 松子
veya 20 克 整粒綜合堅果 (如:核桃、榛果)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5 g