Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- g di farina tipo 00 + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 200 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 20 g di burro morbido
- 50 g di liquore all'anice tipo Sassolino o alla mandorla amara
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 65.7 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30min
Pasta all'uovo
1 godz.
Passatelli
45 min
Torta di rose
2h
Gnocco emiliano
4h 50min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Piadina romagnola
15 min
Tigelle
3h 50min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Cappelletti reggiani
2h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Gnocco fritto modenese
35 min