Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- g di farina tipo 00 + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 200 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 20 g di burro morbido
- 50 g di liquore all'anice tipo Sassolino o alla mandorla amara
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 65.7 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dado di carne
45 min
Sciroppo anice e liquirizia
20 min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Pastaragia
25min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min
Giardiniera sott'aceto
721h 25 min
Ciambella romagnola
1h
Cappelletti reggiani
2h
Gnocco fritto modenese
35min
Passatelli
45 min
Tigelle
3h 50min