Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
veya 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (isteğe bağlı)
veya 1 EL Mohn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Frühlingstarte
1 godz. 40 min
Chorizo-Quiche
2h 30 min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 godz. 40 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min