Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
veya 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (isteğe bağlı)
veya 1 EL Mohn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelenbällchen
30 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Gegrillte Portobello-Pilze
40 Min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 min
Focaccia mit Brokkoli
2 godz. 15 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 Std. 20 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 godz. 15 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min
Fächerkartoffeln
1h 5min