Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
veya 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (isteğe bağlı)
veya 1 EL Mohn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1j 30 menit
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1h 25min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 Std. 20 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Persischer Ofentoast
25 Min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1 Std. 10 Min
Hähnchensaté
1 Std. 20 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1u.
Lachsbratlinge mit Gruyère und Salat
1j 5 menit
Halloumi-Gemüse-Taler
35min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min