Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Tagine mit Seeteufel
1h
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30 min
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3h