Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
黃咖哩醬
- 60 克 蒜頭
- 40 克 青蔥, 切段
- 10 克 薑
- 20 克 新鮮香茅, 只取白色根部,切段
- 20 克 南薑
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 100 克 油
- ½ 茶匙 胡荽籽
- ½ 茶匙 印度黃芥末籽 (isteğe bağlı)
- ½ 茶匙 小茴香籽
- 1 大匙 薑黃粉
- 1 茶匙 鹽
- 30 克 蝦醬
黃咖哩雞
- 15 克 油
- 200 克 去骨去皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
- 80 克 洋蔥, 切塊
- 150 克 紅蘿蔔, 切塊(約3公分)
- 300 克 馬鈴薯, 切塊(約5公分)
- 30 克 黃咖哩醬
- 150 克 椰漿
- 50 - 100 克 水
- 15 克 糖
- 10 克 九層塔葉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3 g