Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 85 g musztardy francuskiej
- 65 g musztardy Dijon
- 70 g jogurtu naturalnego
- 30 g majonezu
- ½ - 1 łyżeczka cukru
- ¼ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 600 g filetów ze śledzi, solonych, a'la Matjas, odsączonych z zalewy, uprzednio namoczonych w wodzie, pokrojonych na 5-6 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1192 kJ / 284 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Śledzie w sosie makowym
1 Std. 30 Min
Paprykarz ze śledziem
1 Std. 30 Min
Śledzie po wileńsku
13h 45min
Korzenny śledź z jabłkiem
2h 30min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 Std. 15 Min
Śledzie po wiejsku
25 Std. 10 Min
Hekele
2 godz. 40 min
Śledzie w zalewie paprykowej
2h 45min
Śledzie po cygańsku
2 Std. 20 Min
Tatar ze śledzia
10 Min
Śledzie po kaszubsku
13h 45min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min