Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 85 g musztardy francuskiej
- 65 g musztardy Dijon
- 70 g jogurtu naturalnego
- 30 g majonezu
- ½ - 1 łyżeczka cukru
- ¼ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 600 g filetów ze śledzi, solonych, a'la Matjas, odsączonych z zalewy, uprzednio namoczonych w wodzie, pokrojonych na 5-6 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1192 kJ / 284 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Śledzie po cygańsku
2h 20min
Korzenny śledź z jabłkiem
2 godz. 30 min
Śledzie po kaszubsku
13óra 45p
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 Std. 15 Min
Śledzie po wiejsku
25h 10min
Śledzie w kożuchu
1 Std.
Śledzie po wileńsku
13óra 45p
Tatar ze śledzia
10min
Śledzie po japońsku
45 Min
Śledzie w sosie makowym
1 Std. 30 Min
Paprykarz ze śledziem
1 Std. 30 Min
Hekele
2h 40min